Поетичні читання «Збулись його слова пророчі І час оновлення настав»

В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам’яті і з великою любов’ю та повагою передає з покоління в покоління. Для українців такою святинею є натхненник національних ідей, провідник добра, волі, щастя і правди – Тарас Шевченко. Через віки промовляє до нас слово великого поета, надихає нас, дає нам силу та мужність і нагадує, що ми – українці, що ми є народом. Оцінюючи сьогодення, ми повинні пам’ятати велич лицарських перемог і «незлим тихим словом» згадувати народних пророків, титанів духу, борців за щасливу долю рідної землі, до яких належить Великий Кобзар.

До 203-річниці від дня народження Т.Г.Шевченка 9 березня 2017 року о 14 год. в бібліотеці – філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) члени літературно-музичного клубу “Ліра” провели поетичні читання «Збулись його слова пророчі І час оновлення настав». Присутні подумки перенеслися в минуле, звучала безсмертна поезія Кобзаря. Хома Рената, Сойма Євгенія, Олександров Василь з щирістю декламували твори великого генія і пророка, намагалися передати всю палітру почуттів, які вкладав поет у кожний рядок.

У бібліотеці організовано книжкову виставку «У Шевченків слід ступаючи». На ній представлені літературні твори, які показують поета творцем епічних поем, глибоким ліриком, художником і видатним драматургом.
Відповідальна за проведення бібліотекар Недбаєва О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top