Правовий путівник «Оберіг нашої державності»

28 червня 1996 року нарешті збулася багатовікова мрія українського народу: була прийнята конституція незалежної держави – України. Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

У нагоди Дня Конституції у бібліотеці-філії №2 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради 26 червня 2020 року був організований правовий путівник: «Оберіг нашої державності» (до Дня Конституції України).

День Конституції – не просто свято нормативного акту, а день, коли було затверджено права і свободи громадян України. Конституція – це основний державний документ, який визначає державний устрій, порядок і принципи функціонування органів влади, виборчу систему, права й обов’язки держави, суспільства та громадян.

Традиція відзначати день молоді в останню неділю червня збереглася і до наших днів. Це свято дуже важливе для нашої держави. Адже саме молодь є основною рушійною силою позитивних змін та перетворень, які відбуваються сьогодні в Україні.

Любімо свою землю, шануймо себе і свою гідність, і шановані будемо іншими.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top