Презентація книги Оксани Кузів “БезсмертіЄ”

Любіть мене, допоки я живу,
Просту і звичну, тиху й навіжену,
Коли молюсь, а чи коли кричу,
Любіть покірну, інколи скажену…
О. Кузів

Є люди, які сприймають світ не розумом, а серцем. Вони відчувають найтонші порухи почуттів, емоцій, думок… І силою свого таланту перетворюють це все у літературні перлини, які нікого не залишають байдужими. Спілкування з такими людьми наповнює душу світлом і тихою радістю… саме такою є Оксана Кузів – щира і проста у спілкуванні людина, неординарна  сильна духом жінка і талановита письменниця.

18 травня 2023 року  о 13:00 в читальному залі ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради  відбулась презентація книги Оксани Кузів “БезсмертіЄ”.  Бібліотекар читального залу Оксана Дубовська представила присутнім гостю книгозбірні – надзвичайно світлу людину, поетесу і прозаїка Оксану Кузів, коротко повідала про її напрацювання.

Виступ Оксани Кузів перед читачами був традиційно натхненним і красномовним, адже вона однаково щедро обдарована талантом і до писання, і до усного мовлення. Оксана Кузів вкотре підтвердила, що авторський коментар – це найкраща нагода пізнати книгу через її творця. Літераторка радо ділилася з присутніми своїми життєвими історіями, які надихають.

З нагоди виходу книги авторку прийшли привітати шанувальники поезії та друзі. Схвально відгукнулася директорка Івано-Франківської МЦБС Оксана Вовк та інші гості заходу.

Оксана Кузів передала в подарунок читачам бібліотеки примірники презентованої книги з автографом і подякувала за організовану теплу і щиру зустріч.

Відповідальна за проведення заходу бібліотекар читального залу Дубовська Оксана.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top