Прес-кліпінг “У калейдоскопі яскравих сторінок”

В кожній бібліотеці живуть журнали, вони співмешканці книжок. І також, як і книги, люблять, коли їх відвідують читачі. Адже вони різноманітні, містять в собі безліч інформації: веселі, цікаві та пізнавальні оповідання, вірші, багато картинок, загадки, саморобки, розмальовки, різні забави, вікторини для діток. Журнали вчать нестандартно мислити і вирушати у загадкові квести.

Працівники бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька,188) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради у рамках проєкту “Літо+” підготували і провели прес-кліпінг “У калейдоскопі яскравих сторінок”.

Для ознайомлення були представлені такі періодичні видання:
«Яблунька» – розважально-пізнавальний журнал дітям віком від 3 до 10 років. На його сторінках ви порините в таємничий світ природи; конкурси та вікторини з подарунками для родини, іграшки-саморобки; англійська сторінка, кросворди, гумор-забави; «Малятко» – щомiсячне яскраво ілюстроване видання для найменших читачів, друкує казки, вiршi, пiзнавальнi оповiдки, саморобнi iграшки. Проводить конкурси серед читачів, вiтає їх з днем народження;
«ВДГ» – назва говорить сама за себе: відгадай, думай, грай. Містить в собі різну «начинку»: таємниці, саморобки, конкурси, майстер-класи;
«Колосок» – журнал-путівник у світ науки для дітей та юнацтва. Поринувши у захоплююче читання матеріалів таких рубрик, як: “Наука і техніка”, “Жива природа”, “Земля і Всесвіт”, “Проекти Колоска” можна довідатись більше про себе та навколишній світ.

З читачами нашої бібліотеки ми розгадували загадки та розслідували детективні історії. Дехто подарував саморобки із журналів у нашу бібліотеку, хтось взяв із собою додому. Після проведення таємничої подорожі, бібліотекарки запросили маленьких читачів ознайомитись з іншою періодикою, яка мешкає у нашій бібліотеці. Тому розкриття таємниць і загадок продовжились у царстві книг та журналів для різної вікової категорії.

Відповідальні працівники бібліотеки-філії №6.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top