“Природа – джерело краси і добра”

 “Волає захисту природа –
ми не можемо бути байдужими !”
О.Гончар

Природа для людини – джерело життя, мудрості і краси.  Вона постійно змінюється, вражаючи нас розмаїттям своїх проявів. Традиційно Україна, як і весь світ 5 червня відзначає Всесвітній день охорони навколишнього середовища. Свято було засновано Генеральною асамблеєю ООН у 1972 році. Всесвітній день навколишнього середовища покликаний привернути увагу світової спільноти до екологічних проблем.

До цієї дати у бібліотеці-філії № 7 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради з 3 червня 2022 року експонується виставка-путівник “Природа – джерело краси і добра”.  На виставці представлена література, яка дає змогу детально ознайомитися з питаннями пов’язаними з охороною навколишнього середовища . 

Розділи виставки :

  1. Збережемо природу – не зникнемо як народ
  2. Гармонія людини і природи
  3. Природно-заповідний фонд України
  4. Природні чудеса Прикарпаття

Презентуючи виставку, бібліотекарі детально ознайомлювали  користувачів бібліотеки з питаннями раціонального використання природних ресурсів, із збереженням природно-заповідного фонду України  і книгами про прекрасну природу нашого краю. Особлива увага приділялася питанням про проблеми природи у час воєнного стану в нашій країні.

Відповідальна бібліотекар – Дяків Р.Б.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top