“Природні скарби – джерело здоров’я”

04.04.2021 року учасники клубу “Люди золотого віку”, що діє при читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика, 5) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели зустріч в онлайн форматі, яка була присвячена до дня здоров’я “Природні скарби – джерело здоров’я”.

Найцінніший скарб людини – це її здоров‘я, проте, на жаль, ми не завжди це усвідомлюємо, поки здорові. У повсякденному житті часто забуваємо, що необхідною умовою доброго самопочуття є збалансоване, здорове харчування, фізична активність і вміння контролювати свій емоційний стан. У природі є все необхідне для нашого повноцінного життя. Вода, повітря і вся різноманітна рослинність, якими надзвичайно багата наша земля. Адже вміло використовуючи їх, ми можемо зцілитись від багатьох недуг.

Наш гість, Іван Кухар, активний учасник клубу та знавець народної медицини, залюбки поділився своїми перевіреними рецептами із слухачами. Він розповів про цілющі властивості радіоли рожевої, кульбаби, кропиви, цвіту каштану, бузку та інших рослин, які він використовує для оздоровлення свого організму. Також, Іван Володимирович зазначив, що великою мірою цілющі властивості рослини залежать ще і від того, як вона зібрана і в який час. Онлайн зустріч була надзвичайно цікавою і корисною для всіх учасників, які уважно сприймали поради і рекомендації Івана Володимировича Кухаря, а також ділились власними рецептами доброго здоров‘я.

Відповідальна: Тарновецька-Мороз І.Д.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top