“Птахи миру руками дітей”

  Україна щороку разом з усім світом 21 вересня відзначає День Миру – День глобального припинення вогню та насильства. Події, які трапилися за останні кілька років в Україні, показують наскільки Міжнародний день миру актуальний в наш час. Цей день покликаний змусити людей не тільки думати про мир, але й зробити щось заради нього.

  В усьому світі символ миру вважається білий голуб. Це птах любові та миру. Тому 21 вересня 2021 р. у бібліотеці – філії №8 (вул. Блавацького,1) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради бібліотекар підготувала майстер – клас «Птахи миру руками дітей».

Учасниками заходу стали вихованці гуртка декоративно – ужиткового мистецтва «Арт – Дизайн» під керівництвом  Марущак Х.І. На майстер класі діти мали змогу власноруч зробити символічних паперових голубів.

  Діти старанно вирізали голубів, малювали. Бібліотекар розповіла присутнім про започаткування Дня Миру у світі, про те, як повинні поводити себе у такий  напружений  для країни час справжні патріоти України.

Виготовляючи птахів діти бажали щоб завжди лунав дзвінкий сміх, щоб скоріше закінчилась війна, щоб не гинули  наші захисники і в Україні запанував мир та спокій.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top