Пізнавальний експрес: “Вивчай Європу – змінюй Україну”

Третьої суботи травня з 2003 року в Україні відзначається День Європи. Ще з античних часів Україна є повноправною та невід’ємною частиною європейської спільноти, об’єднаної прогресивними демократичними поглядами. День Європи святкується у всіх великих і малих містах. Іноземці з усіх європейських спільнот, які знаходяться на території України, розповідають українцям про життя в Європі, про історію, культуру, побут інших держав. Не стоять осторонь і бібліотеки.

У бібліотеці-філії №2 (вул. Карпатська, 14) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради 15.05.2021 року бібліотекарі організували і провели пізнавальний експрес: “Вивчай Європу – змінюй Україну” (до Дня Європи в Україні). Працівники бібліотеки використали книги про права людини, а також про відомі місця європейських країн.

День Європи в Україні покликаний відзначати єдність між українцями та іншими культурами в Європі. Це унікальна можливість дізнатися як європейські інституції впливають на наше життя. У День Європи жителі України відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.

Відповідальна: Бігун Х.Р.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top