Реклама тематичних рубрик “Навколо світу не перетинаючи кордону”

27.09.2017 р. в бібліотеці-філії №5 (вул.Галицька, 100) відбулася реклама тематичних рубрик “Навколо світу не перетинаючи кордону” до Міжнародного дня туризму.

Протягом дня відвідувачі заочно подорожували рубриками ВИТОКИ, КУРГАНИ ІСТОРІЇ з журналу “Жінка”, МИНУЛЕ І СЬОГОДЕННЯ з видання “Чумацький шлях”, ПОДОРОЖІ з часопису “Кана”, ОХОРОНА ДОВКІЛЛЯ з щомісячника “Географія та економіка в рідній школі”, ТУРИЗМ з газети “Репортер”.

Найбільше вражень серед дорослих викликав журнал “Міжнародний туризм”, який понад 25 років мандрує країнами світу і відпочиває з читачами. За допомогою розділів МИСТЕЦТВО ГОСТИННОСТІ, ОКЕАН ВРАЖЕНЬ, ДАЙДЖЕСТ, УКРАЇНА ЧУДЕС та ін. бібліотекар представила на виставці літератури різні види туризму: екскурсійний, етнографічний, екологічний, оздоровчий, піші походи, морські прогулянки, водний спорт тощо.

Для дітей бібліотекар рекламувала журнали “Куля” з рубриками ТВЕРДИНІ УКРАЇНИ, ШАНУЙ РІДНЕ (замки, природні ландшафти України) та “Сто талантів” – ЄВРОПІЛІГРИМ (цікавинки про країни Європи).

Реклама тематичних рубрик — хороша нагода для нашої книгозбірні популяризувати для мешканців мікрорайону Пасічна нові періодичні надходження, а також — журнали з фонду періодики, які вже не виходять з друку.

Відповідальна Українець С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top