“Славетні сини України”

29 серпня відзначають День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

З нагоди вшанування Дня пам’яті захисників України, 30 серпня 2022 року, в бібліотеці-філії№8 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради бібліотекарка для своїх користувачів підготувала акцію пам’яті «Славетні сини України».

Вшанування пам’яті захисників України є надзвичайно важливим днем для майбутнього нашої країни. Україна сьогодні переживає найбільше випробування в своїй новітній історії збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора.
У цій війні ми вже маємо тисячі поранених, загиблих мужність оборонців. Вони стоять в одному ряду з поколіннями борців за волю і державну самостійність. Вони  Русі – України, лицарі К. Островського, козака П. Сагайдачного, Б. Хмельницького та І. Мазепи, воїни армії УНР та Галицької армії ЗУНР антигітлерівської коаліції часів Другої світової війни, УПА мужньо здобували героїчні перемоги і віддавали свої життя за українські землі.

Тож пам’ятаймо, що без глибокого відчуття патріотизму, самовідданості та любові до рідної, неможливо побудувати сильну, самостійну та успішну державу, за щасливе майбутнє якої і досі гинуть наші захисники.

Також в бібліотеці була оформлена викладка літератури « Героям Слава! Пам’ятаємо загиблих, шануємо живих».

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top