Творча зустріч з Галиною Коризмою

14 серпня 2021 року у читальному залі бібліотеки-філії №1 (вул. Вовчинецька,206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулась творча зустріч з Галиною Коризмою — поетесою, уродженкою Прикарпаття, емігранткою, яка проживає в Іспанії.

Дипломант Всеукраїнського фестивалю любовної лірики «Мовою серця» 2016 року. Дипломант фестивалю «Українська весна в Барселоні 2017». Авторка кількох пісень. Під час зустрічі Галина Коризма розповіла про свою творчу діяльність, а також про життя українців за кордоном. Поетеса презентувала свою збірку поезії «Жінка з далекої дороги». Цікаво й вражаюче розповіла про свій життєвий і творчий шлях, з натхненням декламувала поезію. Модератором заходу була Леся Геник. На зустріч з непересічною творчою людиною до бібліотеки завітали шанувальники творчості поетеси, друзі та колеги по перу.

 На згадку про зустріч відбулася традиційна фото-сесія, лунали найкращі побажання поетесі. Зустріч була теплою, жвавою і невимушеною. Талановита авторка зацікавила присутніх своїм баченням створення літературних образів та зарядила своїм життєвим позитивом. Фонд  бібліотеки поповнився ще однією книгою, подарованою поетесою Галиною Коризма .Щиро дякуємо за теплу зустріч.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top