“А я й  не збагну лукавити,
Буває, що через край.
Не вмію нічим розбавити
Печаль гніду, хоч вмирай.”
С. Ткачук

Ось такими поетичними рядками промовляє до свого читача філологиня, поетка, авторка збірки поезій “Мозаїка у стилі вітражів”, яка вийшла у видавництві “Місто НВ” у 2021 році.

15.08.2021 року працівники краєзнавчого відділу ЦБ (вул. Г. Мазепи, 1) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели презентацію нової книги Світлани Ткачук у рамках проєкту “Книги наших читачів”. У її доробку є ще дві збірки: “Осіння партитура” та “Нитка для Тесея”. Авторка у своїх творах вміло використовує метафори та емоційно-зображувальні засоби української мови і тим самим відчувається загадковість її ліричної героїні. До слова, п. Світлана є членкинею літературного клубу “Бистрінь” ім. Н. Чира і літературної платформи “Об’єднані словом”. Вона – лавреатка літературних премій ім. Б. Горбатова (1987 р., м. Сєвєродонецьк) та ім. Н. Попович (2012 р., м. Надвірна). Книга вийшла друком за сприяння міського голови Руслана Марцінківа та підтримки Івано-Франківської міської ради.

Це п’ята зустріч в рамках проєкту “Книги наших читачів”, яка традиційно проходила в кав’ярні “Львівська Майстерня Шоколаду” (вул. Л. Бачинського , 2).

Матеріал підготували працівники відділу краєзнавства ЦБ.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top