“Твоє здоров’я – у твоїх руках”

#Бібліотека_у_ дворах

Людина початку XXI століття особлива, бо живе в екстремальних умовах, дихає забрудненим повітрям, п’є воду, яка не завжди відповідає вимогам. Сучасна людина майже не звертає уваги на своє здоров’я, палить, вживає алкоголь. Але її ресурси не можуть бути невичерпними. Ми беремося за розум тільки тоді, коли вже відчуваємо, що далі так тривати не може. Як відомо, людина не може жити окремо від довкілля. Їй потрібні кисень, вода, їжа, тому зрозуміло, що здоров’я людини більшою мірою залежить від екології і, звичайно, від того, що вона споживає, тобто від харчування. Якщо говорити про культуру харчування, то це в першу  чергу вміння вживати збалансовану їжу. Якщо ж ігнорувати це, то, звісно, матимемо проблеми зі здоров’ям.

1 серпня 2022 р. о 13.00 працівники читального залу ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели годину спілкування «Твоє здоров’я – у твоїх руках» в рамках проєкту «Бібліотека у дворах».

Наша бібліотека отримала нові книги з медицини: профілактика хвороб, долікарська допомога, основи правильного харчування та гігієни здоров’я, здоровий спосіб життя та інші актуальні теми. Тож ми із радістю поспілкувалися на теми здоров’я з нашими читачами. Бібліотекарі читального залу запрошували користувачів бібліотеки, гостей міста та просто перехожих познайомитися з новими книгами. Ми старалися надати практичну допомогу щодо вибору книг з основ здоров’я та ознайомили з періодичними виданнями  на дану тему.

 На заході були представлені такі книги:

Барчук І. Алкоголь і людина / І. Барчук [Текст]. – К. : Центр учбової літератури, 2021. – 109 с.

Євдокименко П. В. Велика книга здоров’я лікаря Євдокименка / П. В. Євдокименко [Текст]. – Тернопіль : Навчальна книга – Богдан, 2013. – 656 с.

Здоров’я і спорт: навч. посібник / М. І. Селезінка, М. Р. Селезінка, А. Р. Селезінка, Л. М. Селезінка[Текст]. – Івано-Франківськ : Фоліант, 2019. – 480 с.

Селезінка М. І. Роздуми хірурга / М. І. Селезінка, Р. М. Селезінка, А. Р. Селезінка [Текст]. – Івано-Франківськ : ФОП Віконська О. В., 2021. – 504 с. та інші.

Відповідальна за проведення заходу Надія Каретнікова.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top