“Уроки обережності” від тітоньки Сови

Карантин вніс зміни у звичне життя бібліотеки. Але ми не втрачаємо зв’язку з читачами, використовуючи інтернет – ресурси.

Бібліотекар Ідзьо Г.В. бібліотеки- філії №1 по роботі з дітьми (вул. Мазепи, 11 А) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради запросила своїх маленьких читачів до бібліотечного кінозалу, онлайн перегляд “І оживає казка на екрані” .”Уроки обережності”. 

“Дитина пізнає світ- кажемо ми. Але той світ, який дитина пізнає безпосередньо,- очима, носом, шкірою,- спершу виявляється зовсім невеличким. Центр цього дитячого всесвіту – це батьківська оселя. А в сучасній оселі стільки дивовижного, незвіданого й навіть небезпечного! От хоча б наші помічники пилосос, пральна машина, електрична пічка. Щоб жити з ними в ладу, треба до них ретельно придивитися, познайомитися, подружитися з ними. в цьому нам допоможуть повчальні уроки від тітоньки Сови, на яких тітонька Сова вчить маленьких глядачів бути обачними, використовуючи різні приклади з життя. Так навіть у грі вдома діти можуть неправильно користуватися побутовою технікою. Щоб цього і багато іншого не сталося, їм допоможе тітонька Сова, яка зможе у легкій і доступній формі пояснити малюкам такі прості, але дуже корисні речі. 

  

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top