Урок гідності “Навіки слава Україні, Героям слава навіки”

21 листопада 2017 р. о 13:00 бібліотека-філія №13 (с.Хриплин, вул.Берегова 4в) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради разом з школою провела урок гідності “Навіки слава Україні, Героям слава навіки”.

Україна – це територія гідності і свободи. Це країна добрих, щирих, привітних і гостинних людей, які ніколи не поневолювали інші народи, а лише вміло захищалися від ворога. І сьогодні, в День Гідності і Свободи, зібралася вся шкільна громада, щоб вшанувати пам’ять героїв, які в різні часи і століття поклали свої голови в боротьбі за незалежність, свободу і соборність України.

І здавалось би, доля нарешті подарувала нам унікальну можливість стати незалежною європейською державою, але колесо історії повернуло нам ще одні Крути.

На мультимедійному екрані, протягом усього уроку, транслювалася документальна хроніка подій Майдану. Під супровід всім відомої пісні “Гей пливе кача…” учасники заходу декламували вірші про Небесну Сотню та співали патріотичні пісні. Усі присутні на заході пом’янули хвилиною мовчання полеглих героїв та запалили свічу пам’яті Небесній Сотні. А завідувачка бібліотеки познайомила учнів з літературою, яка була представлена на тематичній виставці “Пам’ятайте своїх героїв”.
Діти також долучилися до уроку гідності конкурсом малюнків “Революція гідності очима дітей”.

Відповідні за проведення заходу Сливоцька В.С.та Бабій Л.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top