Фотоколаж: “Українська молодь читає”

27 червня свято усіх юних серцем – День молоді в Україні. В Україні щорічно відзначається в останню неділю червня – якраз в той сезон, коли молодь складає всі екзамени та розпочинає свій відпочинок аж до вересня. Його вважають днем активних молодих людей, які мріють змінити країну на краще. 

З цієї нагоди, 27.06.2021 року на абонементі ЦБ (вул. К. Данила, 16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради було організовано і проведено фото-флешмоб: “Українська молодь читає”. Метою заходу було розвінчання стереотипів про те, що молодь не схильна до читання. Долучитися до акції мали можливість всі охочі, які прийшовши до бібліотеки сфотографувалися тут. Або ж надіслали свою світлину на електронну скриньку для створення фотоколажу та тематичного відеоролику.

День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Юність і молодість – це час пошуків, відкриттів, реалізації найсміливіших сподівань, мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями та досягненнями.

Відповідальна: Зіняк М. В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top