“Хвилинка національної свідомості”

Друзі, ми на порозі 30-ї річниці Незалежності України, якій передує маленька сходинка День Державного Прапора України. Я вважаю, що серцем будь-якої держави є національна свідомість людей. Якщо вона плекається з народження батьками, а потім вчителями, працедавцями, можновладцями і т. д ми живемо, живе країна свідомих людей.
Завідувачка бібліотеки-філії № 17 (с. Березівка, вул.Шевченка, 30) бере на себе маленьку місію – принести хвилинку національної свідомості до людей моєї маленької Батьківщини Березівки. І разом з усіма, подарувати цю хвилинку ВСІМ УКРАЇНЦЯМ: тим хто захищає нас від ворога сьогодні, тим хто відмолює від нас біду, бідним, багатим, здоровим і тим, що хворіють, рідним, знайомим, друзям і тим, кого не знаємо, але ми всі УКРАЇНЦІ, нашим українським заробітчанам, простим трудівникам і поважним можновладцям.

«Хвилинка національної свідомості» це як вишитий рушник : по нитці, по кольору – крок за кроком і на якомусь відрізку шляху кожен з нас усвідомлює оту любов до свого, до рідного… Прийшовши до кожного з вас на подвір’я і лише зробивши просте фото з Національним символом України, я розуміла, як кожному з нас щемить в серці ота любов до рідної землі, як кровоточить рана війни в головах тих, хто пройшов це жахіття всього. Сьогодні вашій увазі хвилинка національної свідомості березівчан «Прапор наш як літо, в сонці майорить: по долині – жито, по горі – блакить»

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top