Хвилинка-посвята “Йшов солдат в ім’я життя”

Щороку, 29 серпня, в Україні відзначають День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за Батьківщину, як нагадування про одну з найкривавіших подій війни на сході України — Іловайську трагедію.

У цей день вшануймо пам’ять військовослужбовців та учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність України. Пам’ятаймо подвиг українських воїнів, які віддали життя за мирне майбутнє Українського народу на своїй землі!

Щоб вшанувати їхню жертву і пам’ять працівники абонементу ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували відеоролик “Йшов солдат в ім’я життя” та підготували одноіменну книжкову викладку.

Ми знаємо, за що б’ємося і за що помирають найкращі сини та доньки України. За право бути собою і бути вільними. Переможемо заради майбутнього, заради всіх, хто загинув за нашу свободу.

Вічна пам’ять загиблим, слава і честь живим захисникам України!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top