Читай та грай: книжка з доповненою реальністю. Тім Брік. “Шармузіки. За межами Великої Галявини”.

Знайомтесь! «Шармузіки» вже є у центральній бібліотеці для дітей (вул. С. Бандери, 8)! Пригодницька книжка для дітей 6 – 8 років з доповненою реальністю про друзів, рятівників, дослідників та героїв.

Шармузіки зі Шмуру — дуже лякливі створіння і мають безліч різних страхів. Вони бояться висоти, темряви, дощу, але найбільше — покинути місто та вийти за межі Великої Галявини. Ніхто і ніколи не наважувався це зробити, але, одного вечора все змінилось…

Неймовірна п’ятірка друзяк з дуже різносторонніми інтересами – допитливим кореспондентом, талановитим кулінаром, двома дослідниками та шукачем пригод, – відправились у експедицію. Герої пригодницької книжки кинули виклик своїм страхам, адже їм довелося випробовувати різноманітні пристрої, щоб дістатися наміченої мети: їздити під землею, літати серед хмар, йти по воді.

Вони зробили те, що не вдавалося нікому — вирушити у авантюрну експедицію, щоб дізнатися чи є інші шармузіки, крім них самих? І що ховається за межами Великої Галявини? Перша Шмурська експедиція за межі Великої Галявини вже розпочалась!

Книгу про шармузікив можна не тільки читати. С героями можна грати, ділитися враженнями і навіть робити з ними селфі!

Як це зробити? Дуже просто!

  • Завантаж безкоштовний мобільний додаток «Sharmuзікs»
  • Наведи камеру на сторінку із зображенням шармузіка
  • Увімкни додаток та натисни на кнопку старт
  • Герої книги оживуть

Приходь до бібліотеки! Книжка «Шармузіки» чекає на вас! Читай та грайся!

Матеріал підготувала Томілова Л.І.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top