«Я люблю свою бібліотеку»

Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність. Пам’ятаймо, що у давнину бібліотеку називали «дім життя», «притулок мудрості», «аптека для душі».                                

В. Сухомлинський

Щорічно 30 вересня в Україні відзначають Всеукраїнський день бібліотек. Це особливий день у житті кожного, хто пов’язав своє життя з бібліотекою, хто приходить сюди працювати, вчитися, відпочивати, спілкуватися.   Бібліотека завжди була символом культури суспільства і цивілізації, соціальним інститутом, що формував особистості та індивідуальності, показником, характеристикою, віддзеркалюванням життя. Сучасні бібліотеки – справжні центри інтелектуального та духовного життя, одні з самих затребуваних установ культури. Завдання бібліотекарів – допомагати користувачам зорієнтуватися у світі різноманітної інформації.  

      29.09.2020 року, напередодні свята, працівники бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели хіт-парад читацьких думок «Я люблю свою бібліотеку».

В цей день бібліотекарі вітали перехожих свого мікрорайону з святом, розповідали про свою роботу  і дарували на згадку листівку з інформацією про бібліотеки нашого міста. А також взяли інтерв’ю, щоб з’ясувати, їхнє відношення до бібліотеки.

З нагоди нашого свята бажаємо бібліотекам процвітання, а колегам – натхнення і плідних звершень, міцного здоров’я і достатку, віри, надії, любові і мудрості.

Сподіваємось на те, що крилата фраза “Як пройти до бібліотеки?” буде актуальною ще для багатьох поколінь.

Відповідальні Іванишин А.-Б.М., Кононенко Л.М.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top