Ідеї декору “Зимові прикраси”

Час зимових свят унікальний. Від Миколая до Водохреща нас супроводжує святковий настрій, натхнення, радість та надія на краще. Найважливішим для кожного українця було і залишається Різдво Христове – величне свято сім’ї, любові, віри та надії.
30.11.2020 року працівники бібліотеки-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували ідеї декору “Зимові прикраси”.
Новий рік та Різдво – час для казки та магії. В новорічні свята так хочеться, щоб нас оточували красива ялинка, різноманітні іграшки та вогники. Саме такі речі й творять справжню різдвяну магію! І що найприємніше, кожен може створити це у кімнаті свого будинку чи квартири самостійно. Різдвяно-новорічний декор створює справжню атмосферу свята та домашнього затишку.
Головною окрасою зимових свят є ялинка – незмінний яскравий атрибут Різдва, символ затишку, надії й добра. Новорічні прикраси можна зробити своїми руками та перетворити свою звичайну квартиру або дім у казкове місце. Ялинкові прикраси, виготовлені власноруч – це дуже приємний творчий процес. І чого тільки не створиш: крилатих янголів, химерні травинки та казкових персонажів, засніжені ялинки, декоративні кулі і зірочки. А веселих, смішних оленей, пінгвінів, Санта-Клаусів, пряникових чоловічків, яких можна повісити не лише на ялинку, а й зробити з них незвичайну гірлянду. Можна виготовити альтернативну ялинку із найнесподіваніших матеріалів – дерева, фанери, картону, дроту, металевих куточків, пластикових панелей, тканини, паперу, газет чи книжкових сторінок, лише контуром нагадуючи звичну нам ялинку. Для виготовлення новорічно-різдвяних виробів знадобиться лише клей, різнокольоровий папір, старі газети, блискітки, фарба, гілочки ялинки та різноманітні побутові предмети, які можна знайти на кухні. Загалом, будь-який предмет може стати прекрасною основою для іграшки на ялинку або якогось новорічного декору. Затишні куточки в квартирі або будинку, книжкові полиці, двері, вікна, підвіконня та порожні стіни – відмінні місця для декорування.
Як добре потім закутатись у теплу ковдру, читати книгу, дивитися улюблений різдвяний фільм, пити чай з печивом, милуватися ошатною оселею і наповнюватися різдвяним теплом та сімейним затишком… Що може бути краще?
Відповідальна – Даниляк Т. В.
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top