Інформаційне застереження “Не дай СНІДу шанс”

Здоров’я – одне з основних джерел радості, щасливого та повноцінного життя. Поріг ХХІ століття людство переступило з низкою жахливих хворіб. Особливо небезпечні ВІЛ (вірус імунодефіциту людини) і його кінцева стадія СНІД( синдром набутого імунодефіциту). СНІД – особливо небезпечна хвороба, смертельна для людини. 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я вперше був відзначений Всесвітній день боротьби зі СНІДом.
З метою підвищення обізнаності про епідемію, спричиненою поширенням ВІЛ-інфекції, а також вшанування пам’яті постраждалих від цього захворювання, 01.12.2020 року, бібліотекар бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготувала інформаційне застереження “Не дай СНІДу шанс”. Для цього створили відеоролик «1 грудня Всесвітній день боротьби з СНІДом». Переглянувши його, можна дізнатися історію виникнення СНІДу, способи зараження, як розповсюджується ВІЛ в організмі людини та познайомилися з простими правилами безпеки.
Також в читальному залі нашої бібліотеки була організована тематична викладка літератури «Життя без СНІДу: знати, щоб жити». На ній представлено книги, ілюстрації, буклет, пам’ятки, які можуть значно поповнити знання здорового способу життя. Адже, обізнаність – один з головних чинників, який може допомогти вберегтися від цієї хвороби.
Відповідальна – Кононенко Л.М.
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top