Інформаційа хвилинка «Пернаті друзі людини»

Щорічно, 1 квітня вся планета відзначає Міжнародний день птахів.
Тож до цієї дати, 01.04.2023 року, в бібліотеці-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради бібліотекарі підготували  інформаційну хвилинку «Пернаті друзі людини».

Працівники бібліотеки  розповідали  дітям про цікаві факти  пернатих друзів людини-птахів, де живуть, яку користь приносять, про їх «санітарні здібності» та інше . Птахи безумовно зачаровують нас своєю свободою, співом, цікавою поведінкою. Адже, допомагаючи пташкам, ми робимо добру справу, допомагаємо планеті і даємо можливість своїм нащадкам споглядати ці чудові творіння природи не тільки на малюнках в книжках, а й у вільному, чистому небі.

В бібліотеці-філії №1 на дитячому абонементі діти із задоволенням приєдналися до інформаційної хвилинки і дізналися багато цікавого про птахів. Знайомились з книжками із виставки, цікавими розповідями, загадками, прислів’ями та приказками про птахів, енциклопедичні та довідкові видання. Виставка доповнена дитячими малюнками та поробками. Сьогодні інформація до Міжнародного дня птахів актуальна, як ніколи. Кількість зниклих видів обчислюється сотнями, а повне знищення птахів може спричинити за собою непередбачувані наслідки для людства, діти ознайомилися з птахами, які занесені до Червоної книги України. 

Відповідальна за проведення – Воробчак М.Д.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top