Інформаційний калейдоскоп «Світ книжковий, загадковий і казковий».

    Казки по праву вважають золотим скарбом усної народної творчості. В них відображено ставлення до людських цінностей, висока духовність та глибока мудрість народу. Дитяча казка – це шлях до пізнання дитиною навколишнього світу і захоплююча подорож у чарівний світ вигаданих персонажів.

Казки справляють на дітей глибоке емоційне враження, збагачують їхню мову, пробуджують духовні сили. Діти охоче линуть в оповитий чарами казковий світ, де на них чекають улюблені герої та цікаві й повчальні пригоди. А живуть усі найкращі казки світу, звичайно, у книжковій країні-бібліотеці. 25.03.2024р в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради працівники підготували інформаційний калейдоскоп «Світ книжковий, загадковий і казковий». Маленьким читайликам бібліотекарі розробили книжкову викладку «Чарівна казка знову ожива», на якій розмістили збірки народних казок найвідоміших українських та зарубіжних авторів з барвистим оформленням. Яскраві казки з чудовими малюнками допоможуть дітям легко, граючись, навчитися читати, рахувати, думати та міркувати. На заході діти зачитували уривки з своїх улюблених казок, ділилися враженнями від прочитаного. На прикладах казкових персонажів, вони мали змогу збагнути складний світ людських взаємин, навчитися відрізняти добро від зла, та здійснювати гарні вчинки. З учасниками заходу бібліотекарі провели казкову вікторину. Діти з великим задоволенням цікаво та дотепно відповідали на запитання вікторини. У цей день кожен маленький читач знайшов свою книжечку для душі.  Цікаво, весело, дружно і пізнавально відбулася зустріч з казкою.

Захід в книжково-казковий дивосвіт був насичений і супроводжувався гарним настроєм, позитивними емоціями і добрими почуттями.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top