Інформаційний стенд «Молодь. Наркотики. СНІД: серйозний погляд»

Щорічно 1 грудня згідно з рішенням Всесвітньої організації охорони здоров’я та Генеральної Асамблеї ООН, прийнятими в 1988 році, відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цей день започатковано з метою підвищення обізнаності про епідемію СНІДу, викликаної поширенням ВІЛ-інфекції, а також, як день пам’яті жертв цього захворювання.

1.12.2022 р. в бібліотеці-філії №6 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради був оформлений інформаційний стенд «Молодь. Наркотики. СНІД: серйозний погляд». Бібліотекарки проінформували  читачів як  виникла  хвороба, основні  шляхи  зараження  ВІЛ-інфекцією, форми  профілактики  хвороби,  донесли  важливу  інформацію як захистити себе  від  СНІДу.

На інформаційному стенді представлена науково-пізнавальна та медична література,  статті з періодичних видань про  історію вивчення і поширення даного захворювання, про  історії життя відомих та талановитих людей, які захворіли і померли від СНІДу, та епідеміологічний стан захворюваності на ВІЛ/СНІД в Україні та світі.

Відвідувачам вручали інформаційні пам’ятки як уберегти себе від захворювання,  та закликали  зробити  все  можливе,  щоб  уберегти  себе  і  своїх  рідних  та  близьких  від  цієї страшної  хвороби,  бо  СНІД  може  увійти  практично  в  кожен  дім,  кожну  сім`ю

Відповідальна Кононенко Л.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top