Інформер “Іван Франко та його твори для дітей”

27 серпня центральна бібліотека для дітей (вул. С.Бандери,8. Т.: 53-25-97) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради підготувала для відвідувачів різноманітні заходи до дня народження Івана Франка. З теплим сердечним почуттям, з батьківською любов’ю писав Іван Франко про дітей. Він “наче спочиває на дітях од моря сліз і горя, співцем якого він зробився”, – говорив Михайло Коцюбинський. “Життя, − говорив Франко,− мені мало всміхалось, а діти були тим весняним сонячним промінням, яке зігрівало моє серце”.

Інформер «Іван Франко та його твори для дітей» пропонує зануритися у світ дитячої казки Франка. Ви дізнаєтесь, коли і як писалися Франкові казки, зможете ознайомитись з ілюстраторами творів Франка для дітей та подивитись першу серію поеми «Лис Микита»; переглянути твір, який у обробці Франка, проілюстрований творчою майстернею «Аграфка», а буктрейлер відкриє завісу збірок Франка про тварин.

Відео «Ілюстратори дитячих творів Івана Франка від перших видань до сьогодення»

Книжково-ілюстративна виставка “Твій подих всі серця людські рівняє!” надасть відповіді на багато питань, пов’язаних з біографією та творчістю письменника.

Гра-вікторина “Франковими стежками”, яка розміщена на сайті центральної дитячої бібліотеки, проведе вас цікавим світом письменника.

Усе це та багато іншої цікавої і корисної інформації ви зможете знайти на сайті  bibliokid.if.ua, а також, коли завітаєте до нашої бібліотеки!

Читайте, дивиться, слухайте, грайте! Бажаємо вам приємно провести час!

Матеріал підготувала бібліотекар читального залу – Томілова Лілія.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top