Інформина “До Конституції – з повагою, до влади – з надією”

З нагоди дня Конституції, 27.06.2022 року в бібліотеці-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради працівники підготували та провели інформину “До Конституції – з повагою, до влади – з надією” для широкого кола користувачів.

Бібліотекар познайомила користувачів з історичними передумовами прийняття Основного Закону України, прослідкувала шлях, пройдений нашою державою від Конституції Пилипа Орлика до прийняття нової Конституції України . Конституція України – це не лише Закон законів, це – серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності й соборності України. Наш захід дає можливість зрозуміти, яким важливим і важким був процес створення власної Конституції. Вона відображає найважливіші шляхи становлення українського конституціоналізму.

Працівники бібліотеки вітають усіх українців з Днем Конституції України, адже Конституція України проголосила нашу державу правовою.  Лише людина, яка володіє правовою культурою, добре знає закони та поважає їх, сприяє формуванню  правомірної поведінки.

Наш народ красивий, працьовитий і нас не подолати!
Віримо в перемогу над ворогом! Все буде Україна!
Дякуємо нашим мужнім воїнам за захист рідної землі!

Відповідальна: Воробчак М.Д.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top