Бібліорепортаж «Феномен майдану: промовисте свідчення жертовності»

20 лютого стало для нас назавжди пам’ятним днем – Днем Героїв Небесної сотні, українців ,які змінили перебіг історії нашої держави. Відзначення цього дня на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які перевернули свідомість українського народу, є прикладом за довговічні мрії бути в Європейській сім’ї вільних народів, які загинули у Києві на Майдані. Вони віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, Європейське майбутнє України.

20.02.2023 року в бібліотеці-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради працівниками бібліотеки проведено бібліорепортаж «Феномен майдану: промовисте свідчення жертовності» для широкого кола користувачів.

Бібліотекар наголосила, що історія нинішніх подій в Україні щодня викарбовує нові імена героїв в серцях українців, а пам’ять нагадуватиме про їхню відвагу, мужність, героїзм і самопожертву в ім’я свободи. Безсмертні душі вбитих відійшли у небеса, але вічно житимуть у народній пам’яті, бо: “Герої не вмирають”. Слава Героям Небесної Сотні!

 Надзвичайно важливо не забувати, з чого все почалося, бо це була справжня битва за наші цінності, за європейське майбутнє, за свободу. Вшанування Героїв Небесної Сотні-священний обов’язок кожного українця. Тож, ми читали вірші з Майдану та віддали шану Героям хвилиною мовчання.

Нашим відвідувачам пропонувалася до перегляду презентація книг про події на Майдані, про героїчну боротьбу, про самопожертву, про подвиг Небесної Сотні.

Горить свіча і пам’яті сльоза, додолу з неї краплями стікає. Земля ридає, плачуть небеса – Героїв Україна пам’ятає!
Вічна слава Героям!

Відповідальна за проведення :Воробчак М.Д.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top