Дитячий балаганчик “Солодкий смак дитинства”

1 червня – Всесвітній День захисту дітей, який відзначають ще з 1950 року. З того часу цей день нагадує усім дорослим про те, що діти мають права і їх потрібно дотримуватись та захищати. Діти мають право на життя, освіту, лікування, відпочинок і дозвілля, право на свободу власної думки та релігії. Вони мають бути захищені від фізичного та психологічного насильства.

Працівники бібліотеки-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради для своїх  користувачів організували дитячий балаганчик «Солодкий смак дитинства». Діти весело провели час, адже для них підготували вікторину «Швидко казку пригадай!», командну спортивну естафету, голубів миру та квіти з цукерками за участь в іграх, хороший музичний супровід, тощо.

Бібліотекарі втілили світлі дитячі мрії: у вікторині перемогла найбільш ерудована читачка – Діана; щодо спортивної естафети, то команди «Левенята» і «Тигренята» зіграли внічию, тому перемогла – дружба! Діти залишилися з хорошим настроєм, залюбки фотографувалися та отримали маленькі подарунки на згадку про цей захід.

Працівники бібліотеки запросили користувачів та просто перехожих людей і дітей, частіше заходити до бібліотеки, адже в нас ще багато цікавого, пізнавального, веселого та позитивного.

Бажаємо Вам, шановні батьки, діти, гості, щоб щастю кожної дитини не було кінця, щоб завжди світило над нами ясне сонце, а небо було блакитним, безхмарним та мирним!
Все буде Україна! – гуртом вигукували діти.

Відповідальна – Кучерак М. В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top