“Добрий день, книжковий тиждень”

Людина, яка вміє і любить читати – щаслива людина. Біля неї завжди багато розумних, добрих і вірних друзів. Друзі ці- книги. Книги зустрічають нас у ранньому дитинстві і ведуть усе життя. Вони змушують нас працювати, вдосконалюватися, щоб ми могли стати справжніми людьми. Величезний світ принадний і різноманітний лине до нас у кімнату зі сторінок улюблених книг. Ми мандруємо з Котигорошком, хвилюємось за нього і радіємо доброму закінченню його подорожі, нам також подобається чарівна Попелюшка, ми чуємо мову Робін Гуда у туманних шотландських горах, і звук ржавих лат Дон Кіхота, бачимо, як із поліна витикається довгий ніс цікавого Піноккіо.

Вже впродовж багатьох років в бібліотеці в рамках Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги бібліотекарі проводять різноманітні заходи. 29 березня 2021 року в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька,206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради організували  виставку для дітей «Добрий день, книжковий тиждень» .

На ній представлена нова література, що надійшла до бібліотеки. Тут і навчальні книги та книги для дозвілля, пригодницькі ,фантастичні та фентазі, детективчики та жахливчики. Кожна дитина зможе найти собі книжечку для смаку та для душі. Дуже важливо з раннього віку прищеплювати дитині смак до читання і хорошої літератури.

Цікавий світ пригод, захоплюючі детективчики, неймовірний світ фентезі-всього не перелічиш, не розкажеш, тому кожен із нас втрачає спокій, коли бачить купку нових книг. Що причаїлося в них ?

Читайте, читайте й читайте! Читайте не поспішаючи, щоб не втрати жодної краплі дорогоцінного змісту книг. А ми, бібліотекарі, завжди допоможемо вам розібратися в новинках книжкового світу.

Уже багато років відкриває свої двері для маленьких читачів наша бібліотека-філія №1. Сьогодні вона є справжнім книжковим домом, де діти отримують цікаву та корисну інформацію, здійснюють захоплюючі мандрівки у таємний світ книги.Для читачів нашої бібліотеки перше входження у прекрасний світ книги залишається незабутнім.

Діти-наше майбутнє, це найцінніше що має суспільство, з ними пов’язані наші задуми, мрії, надії. І книги відіграють важливу роль у їх здійсненні.

Тож, дорогі наші читайлики, після закінчення карантину запрошуємо вас до нашої бібліотеки на дегустацію книжкових новинок. Читайте і будьте розумними!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top