Зона творчості «Ігрова кімната»

Літо з книгою в розпалі! Влітку книголюби мають можливість провести цікаво і насичено свій вільний час. І в цьому, як завжди, допомагає наша бібліотека! Вона пропонує поєднати приємне та корисне. Одна з найулюбленіших форм роботи – це бібліотека під відкритим небом. Що може бути кращим чудового літнього дня, ніж посидіти з цікавою книгою та погортати сторінки яскравих журналів на галявині, під розлогими деревами?

Ось і сьогодні, взявши участь у проекті #Бібліотека_в_дворах, літнього липневого дня 12.07.2023 року працівники бібліотеки-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради  провели захід: зона творчості «Ігорова кімната». Кожен учасник зміг ознайомитися з новинками літератури, розмальовувати , відгадувати ребуси, загадки, грати в настільні  ігри, які є в бібліотеці, познайомитися з новими друзями, стати активними  користувачами бібліотеки та залучити до читання всю сім’ю.

Приходьте разом з друзями до бібліотеки, аби з задоволенням та з користю провести своє дозвілля. Якщо Ви бажаєте відпочити, стати більш обізнаними, корисно та цікаво провести час, тоді Вам до нас! 

Відповідальні за захід: Воробчак М.Д. та Волошин Н.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top