Літературна вікторина “Тварини та птахи- герої казок”.

   Казка-це чарівний світ народної фантазії, цікаві пригоди та зустрічі з улюбленими героями.Вона народилася серед народу і передавалася з покоління в покоління. Подорожуючи по землі, казки анітрохи не старіють. Вони навчають, проповідують мудрість, виховують в нас кращі людські риси: добро, справедливість, мужність, любов до своєї країни.

    11 серпня 2022р бібліотекарі бібліотеки-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в рамках проєкту “Бібліотека у дворах”провели казкову вікторину “Тварини та птахи-герої казок”. В цікавій ігровій формі дітям, які люблять і шанують казки  бібліотекарі розробили надзвичайно цікаві конкурсні завдання, на які учасники заходу дотепно відповідали.

          Доповнення до казкової вікторини є книжкова виставка “Чарівна казка знову ожива”. На ній були представлені найцікавіші, найновіші казки українських та зарубіжних письменників.

Мета заходу-перевірити рівень обізнаності дітей з усною народною творчістю, розширити коло читацьких інтересів та привити дітям любов до книги та читання.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top