Майстер-клас “Зимові фантазії своїми руками”

Що може бути краще за зимові канікули, коли є вдосталь часу  на читання, на спілкування з друзями, на розваги. Діти трішки сумують, що немає снігу – їм би хотілося кататися на санчатах, лижах, ковзанах, але зима-зимонька не поспішає порадувати дітвору сніжком. Вони змушені знаходити для себе інші розваги.

І саме бібліотека-філія №13 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради з радістю зустріне дітей і запросить до себе на гостини. Для всіх бажаючих знайдеться місце в бібліотеці, де можна займатися улюбленою справою: погортати цікаво ілюстровані журнали, пограти в настільні ігри, познайомитися з новими друзями. Можна взяти і почитати цікаву книжку, яку ви знайдете на Новорічно-Різдвяній виставці і дізнатися про традиції і обряди святкування зимових свят не тільки в Україні, але і в Європі.

А ще користувачі бібліотеки можуть приймати участь у майстер-класах, які досить часто проводяться в нашій бібліотеці. Дітям подобаються  творчі заняття з використанням підручних матеріалів: картону, стрічок, стразів, природних матеріалів. Учасники майстер-класу декорували ялиночки, дзвіночки, сердечка, різдвяні свічки. Якщо запастися терпінням і додати трішки фантазії то вийдуть надзвичайно чарівні вироби,якими можна прикрасити свої домівки або подарувати друзям.

Світлих, радісних, мирних і щасливих  вам зимових канікул, дорогі діти, відпочивайте на здоров’я.

Відповідальна за захід Бабій О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top