Майстер-клас з виготовлення новорічної прикраси «Різдвяний ангелик»

Зовсім скоро, запалають, заіскряться вогниками новорічні свята. Разом із ними у кожну оселю завітає затишок, тепло, рідні та друзі.
Так вже склалося, що саме у такі зимові дні всі ми, незалежно від віку,
чекаємо на казку. І вона приходить до нас…

24 грудня 2019 року о 15:00 год. в бібліотеці-філії №1 (вул.Вовчинецька,206) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулося чергове заняття гуртка «Умілі руки» майстер-клас з виготовлення новорічної прикраси «Різдвяний ангелик». Звичайно, іграшки можна придбати у крамниці, але як затишно та оригінально виглядає ялинка, прикрашена іграшками, зробленими своїми руками.

Охочих навчитися власноруч робити «ангелика» виявилося чимало. Бібліотекарі привітали присутніх з наступаючими Новорічними та Різдвяними святами, розказали дітям про традицію прикрашати на Різдво ялинку янголами , а також секрети та тонкощі його виготовлення.

Атмосфера в бібліотеці була по-справжньому святковою і новорічною. Учасники заходу також мали змогу долучитися до прикрашання ялинки в бібліотеці. Під час майстер-класу діти отримали задоволення від виготовлення ялинкової прикраси у вигляді новорічного янгола.

Презентація дітьми своїх виробів та фотосесія завершили цей пізнавальний і цікавий день.В кінці заходу дітей пригостили солодощами. Дітям було приємно отримати солодкі подаруночки в переддень новорічних свят.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top