Нарис героїчного життя “Про тих, хто зберігає мир і спокій”

“Синове воїнів хоробрих,
явіть мужність свою
І вам навіки віків славу запишуть”
Б. Хмельницький

13.10.2022 року в бібліотеці-філії №14 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради було підготовлено і проведено нарис героїчного життя “Про тих, хто зберігає мир і спокій” до Дня захисників і захисниць України.

У нашому світі тільки ті вартості мають майбуття, за які людина готова боротися, які вона рішуче готова захищати, жертвуючи найдорожчим – життям. Серед цих цінностей – Україна, наш народ, наша щедра земля. Тому й постали в час смертельної небезпеки  наші воїни-захисники, боронячи Запорізьку Січ, в лавах УПА та під час російсько-української війни, продовжуючи традиції наших предків боронити рідну землю та передати прийдешнім  поколінням правду про свою боротьбу і своїх побратимів,  вигнати ворога зі своєї землі.А  Богородиця з давніх-давен була покровителькою українського козацтва й усіх українських збройних формувань.

Під час заходу, переглянувши матеріали виставки, користувачі дізнались:”Хто вони, захисники України? Яку ціну платять, виконуючи свій обов’язок?” Також бібліотекарка запропонувала читачам ознайомитись з нарисами життя захисників і захисниць України, адже за кожною історією- справжній герой. який самовіддано любить і служить Батьківщині..На прикладах таких захисників виховуватимуться прийдешні покоління.

Відповідальна: Капущак В.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top