«На допомогу дачникам»

20 травня 2021 р. у бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206)  МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради бібліотекарі провели журнальні посиденьки «На допомогу дачникам» по сторінках журналу «Дім. Сад. Город».

Особливе місце  в нашій бібліотеці займають сучасні журнали. Адже сьогодні далеко не кожен може дозволити собі передплатити додому улюблене видання. Проте прийти до бібліотеки та доторкнутися до глянцевих журнальних сторінок може кожен бажаючий. Давайте зробимо це разом. 

Бібліотекарі пропонують вашій увазі видання, яке бібліотека отримує протягом багатьох років. Таким журналом є «Дім. Сад. Город»- улюблений щомісячний журнал для дачників, садівників, городників, квітникарів. Компетентні поради, рекомендації фахівців, а також рецепти смачних страв, домашніх заготовок – все це і багато іншого можна знайти на сторінках цього видання. У ньому друкується добірка статей із найважливіших напрямків роботи на дачі та присадибній ділянці, відповіді на різні актуальні питання користувачів. Затишок – у будинку, сад – для відпочинку, город – для урожаю. Ці теми такі вічні й такі нові… Бо час плине швидко і в багатьох родинах власний досвід ведення господарства підтримується традиційно, в інших – набувається новими поколіннями упродовж років, але ж кожному господареві хочеться і новацій. Саме безліч таких тем висвітлено у журналі «Дім. Сад. Город».

Якщо ви бажаєте прочитати про щось цікаве та незвичайне – тоді завітайте до нашої бібліотеки-філії №1 що по вулиці Вовчинецька, 206.  Там на вас чекає багато корисної інформації. Приходьте і читайте!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top