Патріотична вікторина «Гарант прав та свобод»

27.06.2023 року в бібліотеці-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради бібліотекарі провели патріотичну вікторину «Гарант прав та свобод» до 27-ї річниці Дня Конституції України . Під час заходу  присутні обговорювали історію та важливі актуальні положення основного Закону держави, який має найвищу юридичну силу. Також учасники заходу переглянули книжкову виставку « Українцем я зовуся і цим іменем горджуся» де ознайомилися з матеріалами прав та свобод громадянина, насамперед з Конституцією України та іншими правознавчими книгами.

Працівники для дітей провели патріотичну вікторину  «Гарант прав та свобод», де наголосили присутнім про особливе відзначення 27-річчя Конституції України в умовах воєнного стану, коли ворог відбирає у нас та наших дітей право на життя, освіту, свободу, право вирости українцями.

Завдяки  підготовленим матеріалам учасники заходу дізналися історію та цікаві факти про Конституцію нашої держави.  Діти виготовили листівки та намалювали патріотичні малюнки.

Бажаємо щоб завдяки основному закону України кожна людина почувалась захищеною та жила під мирним небом, адже закони держави  творяться  для  благоустрою людини.

Відповідальна за проведення : Недбаєва О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top