“Постать, що єднає Україну”

 У березні увесь світ вшановує пам`ять видатного Українця – Тараса Григоровича Шевченка.

Увібравши в себе душу народу, він підніс його духовну велич і красу на найвищу височінь, чим збагатив увесь світ. Тарас Шевченко звеличив Україну, звеличив весь український народ.Він піднісся до вершин людського духу, вселюдської любові, бо був великим патріотом України, заповідав нам любити свій народ, плекати свою культуру. Давайте ж сьогодні торкнемося серцем Шевченківських творів. З цим іменем сьогодні на планеті ідентифікується Україна та українці.

В бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради організована книжкова виставка-присвята  “Постать, що єднає Україну”.

Для експозиції підібрано літературу, що розкриває творчий та життєвий шлях Тараса Григоровича, його спадок як письменника, художника, мислителя і борця за волю України, що стала національним символом українства.Книжкова виставка допоможе користувачам бібліотеки глибше усвідомити суспільну й художню цінність Шевченкового Слова, поглибити знання про його коротку, трагічну, але в той же час і величну долю та стати інформаційним приводом для зміцнення рівня національної самосвідомості.

По закінченні карантину запрошуємо Вас, дорогі користувачі, познайомитися з життєвим і  творчим доробком Великого Кобзаря.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top