“Сівач мудрого і вічного”

                                      Іван Франко – це розум і серце нашого народу.

Це боротьба, мука і передчуття щастя України. України і людськості.

                                                                                  Максим Рильський

  Його називали генієм української нації. Він – розум і серце народу. Невтомний Каменяр. Титан праці. Гігант людської думки. Співець свободи. Безсмертний син безсмертного народу. Наша гордість і слава – Іван Франко.

   До 165-річчя з дня народження І. Я. Франка 26 серпня 2021 року працівники бібліотеки-філії №1 (Вовчинецька,206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели книжкову скарбничку “Сівач мудрого і вічного”.  Юні користувачі бібліотеки мали гарну нагоду ознайомитися із життям і творчою діяльністю  Івана Яковича Франка.

Бібліотекарка розповіла цікаву інформацію про дитинство поета, формування його творчості, становлення його як особистості і відомого діяча в українській літературі. Також учасники заходу мали можливість послухати та почитати свої улюблені твори Івана Франка .     

Для користувачів бібліотеки також оформлена книжкова виставка «Титан. Геній. Каменяр, на якій представлено літературу про творчий і життєвий шлях письменника. Запрошуємо усіх шанувальників Франкіани та небайдужих причаститися із Франкової криниці. Книжкова виставка дасть змогу якнайкраще збагнути велич постаті Івана Франка, його талант, титанічну працездатність та бажання змінити на краще цей світ.

Відповідальна за проведення Недбаєва О.М

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top